Onorarii

“Dreptatea este deasupra noastra si este una pentru toata lumea si pentru toate timpurile.”

Camil Petrescu

balanta

Clientii Cabinetului se bucura de servicii juridice de calitate,  incluzand atat asistenta si reprezentare in instanta, cat si consultanta juridica.

De asemenea, clientii Cabinetului nostru au parte de cel mai bun raport calitate – pret, datorita permanentei procupari pentru gasirea celor mai bune solutii financiare care sa permita limitarea costurilor in conditiile mentinerii standardului de calitate ireprosabila.

Acest statut  este dobandit datorita acţiunilor juridice desfasurate cu bună-credinţă, profesionalism, de peste un deceniu, şi permanenta grija de a folosi fondurile clientului cu diligenţa unui bun proprietar.

 

CONSULTANTA JURIDICA LUNARA

Onorariul avocatial solicitat de Cabinetul de Avocat „Serban Constantina Cristina” pentru prestarea serviciilor de consultanta juridica se calculeaza in considerarea unei sume fixe platibila  lunar.

In cuantumul acestei sume, se poate solicita oricand de catre benficiar o consultanta juridica la sediul acestuia, la cabinetul de avocatura sau on-line, in limita maxima a numarului de ore stabilit prin contractul de asistenta juridica.

Factura fiscala corespunzatoare serviciilor de consultanta va fi emisa ulterior perfectarii contractului de asistenta juridica, la inceputul fiecarei luni, in baza listei de servicii prestate de Cabinet. Plata serviciilor se va efectua in termen de 5 zile lucratoare de la primirea facturii fiscale in echivalent RON la cursul de schimb al BNR din ziua emiterii facturii.

Costurile externe (cheltuieli aferente serviciilor prestate: ex. cheltuieli de deplasare, cazare, masa, taxe juridice, notariale ori de alta natura etc.) vor fi suportate de beneficiar.

 

 

 1. Persoane Juridice

Cabinetul de Avocat „Serban Constantina Cristina” poate acoperi (partial sau in integralitate) latura juridica a activitatilor desfasurate de societatea dumneavoastra.

Serviciile prestate pentru societatea dumneavoastra pot fi incadrate, cu caracter de generalitate, in doua mari categorii:

 I. Asistenta Juridica ;

II. Reprezentare in fata instantelor judecatoresti.

Serviciul numit asistenta juridica si/sau reprezentare in instanta are aplicabilitate in conditiile in care intre societatea beneficiara si o terta persoana ( fizica sau juridica ) se naste un litigiu pentru solutionarea caruia este necesara interventia instantelor de judecata.

Exista o multitudine de litigii, de natura diferita, ce pot aparea in conexiune cu activitatea unei societati comerciale. Cel mai des intalnite sunt litigiile de natura comerciala (in principal legate de derularea relatiilor contractuale), civila (proprietate mobiliara si imobiliara), de dreptul muncii (litigiile de munca aparute in executarea contractelor individuale de munca).

 

2. Serviciul special acordat PERSOANELOR JURIDICE

Stabilirea temporară a sediului unor societăţi comerciale la sediul nostru profesional de avocatura, ceea ce presupune utilizarea sediul nostru pentru scopul limitat al constituirii legale şi autorizării funcţionării societăţii comerciale, primirea corespondentei  sau, după caz, pentru mutarea sediului ori pentru stabilirea unui sediu secundar al societăţii în cauză.

In consecinta : pe baza unui contract separat de asistenţă juridică având acest obiect si cu plata aferenta a unui onorariu (taxa, chirie) lunar se poate stabili, infiinta sediul social al unei firme la sediul nostru principal profesional.

 

 

3. Persoane Fizice

Cabinetul de Avocat „Serban Constantina Cristina”, prin avocatii sai, va sigura asistenta juridica si reprezentare in instanta pentru toate litigiile care se incadreaza in domeniile de competenta ale Cabinetului. Aceste servicii juridice au aplicabilitate in conditiile in care intre dumneavoastra si o terta persoana ( fizica sau juridica ) se naste un litigiu, pentru solutionarea caruia este necesara interventia instantelor de judecata.

Pentru angajarea Cabinetului de Avocat „Serban Constantina Cristina” in scopul reprezentarii intereselor beneficiarului intr-un litigiu dedus judecatii instantelor judecatoresti este necesara incheierea unor contracte de asistenta juridica, onorariul urmand a fi convenit in raport cu natura si complexitatea respectivelor cauze.

 

Chestiuni tehnice si de coordonare

 

Pentru angajarea Cabinetului de Avocat „Serban Constantina Cristina” in scopul reprezentarii intereselor beneficiarului intr-un litigiu dedus judecatii instantelor judecatoresti este necesara incheierea unor contracte de asistenta juridica, onorariul urmand a fi convenit in raport cu natura si complexitatea respectivelor cauze.

In cazul in care, intre Cabinet si beneficiar exista incheiat un contract de consultanta juridica permanenta, onorariul privind reprezentarea intereselor beneficiarului intr-un litigiu dedus judecatii va fi stabilit la o valoare preferentiala.